Appartement “Het Achterhuis”

Appartement voor 8 á 10 personen

Ligging: het appartement is gelegen in Giethoorn-Zuid aan de dorpsgracht, op 10 minuten loopafstand van het centrum. Het betreft de gehele achterkant van een woonboerderij wat beschikt over een schitterend aangelegde ruime tuin en een groot terras, en speeltuin. Het appartement heeft een eigen aanlegsteiger dus kunnen onze gasten gemakkelijk een dagje met de boot erop uit gaan.

De indeling: het appartement beschikt over 4 maal een tweepersoonskamer (voor 8 personen), eventueel mogelijk om een extra kamer in het appartement voor 2 personen bij te boeken (voor 9 tot 10 personen). De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt, indien u bedlinnen heeft bijgeboekt. Één kamer heeft een eigen douche en toilet op de kamer, de andere kamers hebben nog twee badkamer. Er zijn verder in de accomodatie nog 2 extra toiletten aanwezig. Er is in het appartement een grote huiskamer met een gezellige zithoek aanwezig voorzien van radio, tv en DVD-speler. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast/diepvries, elektrische kookplaten en een oven.
Het appartement is niet geschikt voor vriendengroepen en/of vrijgezellenfeest deze zullen wij dan ook niet toelaten in ons appartement.

Prijzen 2024 voor 8 personen:
Weekend (vrijdag/maandag)  € 800,-*
Midweek (maandag/vrijdag)  € 850,-*
Week (maandag/maandag)    € 950,-*
prijzen tot 10 personen op aanvraag

Genoemde prijzen zijn inclusief:
gas/water/elektra
* Bijkomende kosten zijn schoonmaakkosten € 80,- / toeristenbelasting € 1,75 p/p/p/n en bedlinnen € 10,00 p/p
Het appartement is beschikbaar dag van aankomst vanaf 15:00 uur en dag van vertrek graag het appartement vrij maken om 10:00 uur.

Translate »
Share This