Rondleiding

Onze accommodatie is gevestigd in Giethoorn-Zuid, op 10 minuten loopafstand van het centrum, en ligt aan de dorpsgracht. Het betreft de gehele achterkant van een woonboerderij wat beschikt over een schitterend aangelegde ruime tuin. Onze accommodatie heeft een eigen aanlegsteiger dus gemakkelijk een dagje met een boot er op uit is bij ons mogelijk. Ook is het ideaal uitgaanspunt om wandelend of met de fiets het dorp te verkennen.

De indeling van de accommodatie is als volgt:
Vier ruime tweepersoonskamers met éénpersoons bedden. Één kamer beschikt over een douche en toilet op de kamer. De overige kamers hebben een centrale badkamer voorzien van douche en toilet. Tevens is er in de accommodatie een extra toilet aanwezig. Het geheel beschikt over een 70 m2 grote huiskamer met gezellige zithoek en is voorzien van t.v. en radio. 

Indien u de gehele accommodatie huurt voor b.v. een familie-uitstapje is er een mogelijkheid om de keuken die in de accommodatie aanwezig is erbij te huren. De keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast, diepvries, elektrische kookplaat en oven.

Familie Heida biedt draadloos internet aan voor al haar gasten.

Translate »
Share This